کلوچه شیرمال با چای، برای عصرانه میچسبه
نوشته شده توسط : ali
این کلوچه عصرونه ای خیلی خوشمزه است... امتحانش کنید... با لیوانی چای، قطعا حس خوبی را به شما منتقل می کند.
 
مواد لازم:
 
    جوش شیرین (سرخالی) 1 قاشق مربا خوری
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد سفید 4 تا 5 لیوان
    ماست شیرین یک چهارم لیوان
    بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
    روغن مایع 1 پیمانه
    شکر پودر شده نصف پیمانه
    وانیل نصف قاشق چای خوری
    زعفران و زرده تخم مرغ (برای رومال) به میزان لازم
    پودر پسته, ترافل, یا هر چیز تزیینی به میزان لازم
 
 
 
طرز تهیه:
 
1- اول جوش شیرین رو میریزیم توی ماست تا واکنش بده و ماست پوک شه...

2-حالا 1 پیمانه روغن رو توی یه ظرف میریزیم و شکر و تخم مرغ ها و وانیل و ماست و بهش اضافه میکنیم.

3- نیازی به همزن برقی نداریم. با یه همزن دستی در حدی که مواد یکدست بشه هم بزنید.

4- حالا 3 پیمانه از آرد رو با بیکینگ پودر 3 بار الک کنید و آروم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.این کاربرای اینه که مطمئن باشیم همه ی بکینگ پودر مصرف میشه.
 
5- و بعد آروم آروم بقیه ی آرد رو اضافه کنید در حدی که خمیر لطیفی بشه که به دست نچسبه.
 
6- در حدی که خکیر آماده بشه کافیه ورز دادن.
 
7-نکته ی این کلوچه اینجاست.....اگر خیلی ورز بدید زود به روغن میفته و کلوچه خشک میشه. خیلی احتیاط داره.

8- بعد خمیر رو یک ساعت بذاریدش یه جای گرم تا خمیر پف کنه و دو برابر شه. بعد توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مثل چونه ی نونوایی یا هر شکلی که دوست داشتید خمیر رو توی سینی بچینید...
 
9- بعد زرده تخم مرغ و زعفرون رو با برس بمالید روی سطح کلوچه ها و برای تزیینشم هر چی خواستید روش بریزید.
 
10- فر رو یک ربع قبل با حرارت 170 درجه گرم کنید و کلوچه ها رو بدترد توی فر تا حدی که ببینید کف کلوچه ها طلایی بشه....
 
11- از فر درش بیارید و بدارید خنک بشه. با چای کنار خانواده نوش جان کنید.....

مطالب مرتبط




:: بازدید از این مطلب : 1728
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: